De gemeente Renkum, zes tinten groen!

Wonen op een steenworp afstand van de grote steden, maar toch in een dorpse omgeving? De gemeente Renkum biedt u tal van voordelen en bevat door de gevarieerdheid in het woningaanbod een keur aan mogelijkheden. Alle voorzieningen, zoals scholen, winkelcentra, zorgcentra en verenigingsleven zijn in deze gemeente voorhanden.

Temidden van diverse verstedelijkte gebieden ligt de rustieke gemeente Renkum. Aan de oostkant geflankeerd door Knooppunt Arnhem-Nijmegen
en aan de westkant door Ede-Wageningen, springt deze gemeente er door zijn opvallende groene karakter uit. In dit gebied liggen zes dorpen: Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Wolfheze en Heveadorp, elk met een geheel eigen lifestyle en ‘kleur’.

Omdat onze dorpen ieder een eigen karakter hebben, duiden we ze aan met zes tinten groen. Voor elk wat wils, willen we daarmee zeggen. Wonen in de gemeente Renkum, een bijzonder boeiend alternatief.

Heel betaalbaar wonen in de gemeente Renkum

Bestaande woningvoorraad
De gemeente Renkum wil haar burgers graag voorzien in een gevarieerde en levensloopbestendige woningvoorraad. Hierbij ligt de nadruk momenteel op betaalbare woningen in het middensegment en sociale huur en/of verkoop. 
Voor het meest actuele overzicht van de te koop staande woningen verwijzen wij u naar de website www.funda.nl

Het aanbod in Renkum is zeer gevarieerd en kent diverse woningtypen, waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen, tussenwoningen en hoekwoningen. Eén ding hebben alle dorpen gemeen: ze staan garant voor wonen in het groen en de vrije natuur. 

Voor meer informatie over de bestaande woningvoorraad kunt u contact opnemen met de makelaars binnen onze gemeente.

Actuele bouwprojecten staan per dorp onder 'Wonen' vermeld op deze website .